Testimonial: Social Media Snow Camp 2016

M-am gândit să nu mă prindă sărbătorile fără să scriu despre cum a fost în ediția de iarnă a lui 2016 a BIZ SMS Camp. Știu, e un post întârziat, dar mai sunt aproximativ 6 luni în care vă pot convinge și spama să mergeți la următoarea ediție, din vară, care va avea loc pe 6-9 iulie 2017, la Predeal, Pârâul Rece.

Nu mai țin minte cu exactitate la câte ediții am mers până acum, posibil 4, mi se pare oricum că am fost acolo dintotdeauna. Este inutil să vă spun că mi-a plăcut, că ne-am distrat, că am învățat lucruri noi, că am cunoscut oameni noi, că mi-am băut mințile 3 nopți la rând până dimineața (sau asta intră la capitolul distrat??), că m-am întors de acolo cu febră musculară (ceea ce este un lucru foarte, foarte bun, atestă succesul experienței).

Dar. Dincolo de toate cele de mai sus și comparând cu celelalte ediții la care am fost, am văzut evoluție. Nu contest că echipa BIZ încearcă mereu să se auto-depășească, ȘTIU asta, și că mereu avem parte de lucruri noi și diferite la fiecare ediție. Dar de data asta am văzut progres și dincolo de organizare. Am văzut prezentări mai bune. Am văzut content de calitate. Am văzut o audiență ușor diferită și invariabil mai bună decât în alte ediții. S-au pus întrebări pertinente. Au fost dezbateri… pasionale 🙂 și la final concluzii înțelepte, pline de învățăminte, cum doar niște concluzii înțelepte pot fi. Nu în ultimul rând, au fost activări faine.

Mi-a plăcut, mai vreau, mai fac. Și dacă vreți și voi, aveți aici un link cu programul ediției trecute și câteva testimoniale poate ceva mai serioase decât cel de față. Și desigur, poze.

La revedere, tabără dragă, și pe curând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *