Am întrebat 100 de români…

…de ce preferă salata Eisberg. Răspunsurile au fost cel puțin uimitoare și nu mai puțin adevărate! Vi le las mai jos, organizate cumva fără a se repeta, am primit și același răspuns de la mai multe persoane.

 1. O pot lua cu ușurință la birou, pentru masa de prânz. It is ready made! Știți salatele gata ambalate, nu? Le găsiți la Kaufland, la Billa, la Auchan, la Selgros. Pot confirma că încap lejer într-o geantă de doamnă respectabilă. 15 persoane au fost de acord cu mine la acest capitol.
 2. Vreau să slăbesc! Nu, nu vei slăbi dacă mănânci numai salată Eisberg, dar ajută, alături de o alimentație echilibrată, sport și ceva voință. Multe răspunsuri și aici, cam 20.
 3. Vreau să creadă iubita că vreau să slăbesc! Eh, da, garantat va primi altfel vestea că ieși cu băieții la bere vineri seara, dacă de luni bagi câte o salată în fiecare zi lucrătoare a săptămânii! Eforturile îți vor fi răsplătite, cu siguranță.
 4. Mi-s zis doctorul că este sănătoasă! Pe ăsta l-am rugat să-mi dea mai multe detalii despre doctor.
 5. Vreau să impresionez fetele 🙂. 18+ ani, pantaloni cu tur lăsat, pe skateboard, în parc. Mă bucur să văd că generația Z nu a luat-o pe căi total greșite.
 6. E o masă ușor de pregătit seara. Domnul era un domn. Mi-a făcut cu ochiul și mi-a spus că apelează la acest trick de fiecare dată când iubita, știți voi, e la dietă, are ușoare urme de PMS sau migrene în formă acutizată. Se pare că funcționează, am primit acest răspuns de 30 de ori în cele 100 de cazuri.
 7. Vreau să-mi impresionez iubitul! Am auzit și eu că alături de ceafa de porc, dă mereu bine ceva verde… Chapeau bas!
 8. Fac economie! Da, au un preț absolut decent. 11 răspunsuri.
 9. Sunt cele mai gustoase salate pe care le-am mâncat vreodată! De gustibus, nu m-am băgat.
 10. Mă obligă soacra! Apoi a fugit speriat, n-am mai avut timp să cer detalii. Multă lume necăjită…
 11. Am găsit o rețetă interesantă pe iubescsalatele.ro și vreau să o pun în practică. Internet rapid și ieftin, ce bine!
 12. Nu știu să gătesc! No comments here. 🙂
 13. Pot fi combinate mereu și cu altceva! Permutări de 2 luate câte 5, da, am înțeles.
 14. Sunt vegetarian. Alegeri, alegeri.
 15. Vreau să-mi cumpăr un apartament și am calculat că dacă mănânc 1 salată Eisberg în fiecare seară timp de 2 ani, reușesc să nu mai stau cu mama! M-am uitat admirativ, dar am plecat repede.
 16. Mi-a recomandat un prieten. Gura lumii-i slobodă, ce să și faci.
 17. Țin cură de detoxifiere. Fiecare cu ale lui, am auzit totuși că nu există așa ceva, detoxifiere.
 18. Vreau să am un stil de alimentație sănătos. Cine n-ar vrea?
 19. Am pierdut un pariu. Iată, cine ar fi crezut?
 20. Vreau să-mi conving copiii să mănânce verzituri. Am vrut să-i spun că nu orice verzitură se mănâncă, precum și faptul că ăștia micii sunt ca pisicile, dar părea hotărâtă și era și târziu…
 21. Prietena mea crede că nu sunt în stare să-mi fac ordine în viață! După privirea pierdută și tremurul ușor al bărbiei, mi-am dat seama că nu-i de glumă. Of, dragostea, bat-o vina!
 22. Știți, era aniversarea căsătoriei, am zis să-i fac și ei pe plac.. De la asta a pornit totul!!!! Aproape că mi-a părut rău că l-am oprit, 6 ani de căsnicie în 30 de minute, nu vreți să știți ce mi-au auzit urechile!
 23. Mă ajută să dorm bine! Hm, iată, n-am crezut că are și valeriană…
 24. Cum? Nu știți? Este salata care îți dă idei! No, bun, am nimerit pe cineva de la companie, trecem mai departe…
 25. Eu îmi ascult întotdeauna părinții! Are 6 ani, nu știe încă cum merge treaba.
 26. Am văzut la nepoții mei, de la ei am aflat. Știți, domnișoară, de la o vârstă e bine să ai grijă de tine. Vezi, pune ceva pe cap, nu mai umbla fără căciulă pe vremea asta. Un bătrînel atât de simpatic, mi-a spus „domnișoară” (!!!), am zâmbit și am trecut mai departe.
 27. Hi, hi, spune tu dragă! Ei, cum nu știi? De dragul tău? Bineee, e și sănătoasă, îmi și place! Hi, hi. Un cuplu, 25 de ani, fluturași în stomac, hi și ha, dacă le trece, rămân măcar cu salatele.
 28. Ambalajul ăsta nou e atât de bine gândit încât nu se amestecă lucrurile între ele și se mențin în formă mai mult timp. O căministă, cel mai probabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *