Biz SMS Camp, la a 13 ediție

Întotdeauna am zis că ce-i în mână, nu-i minciună, și că cel mai bine înveți de unul singur. Să explic: te învață școala și părinții și cărțile și sfaturile altora, dar vine o vreme când toți acești actori tac. Cade cortina, ei și-au făcut numărul, datoria, nu te mai trage nimeni de mânecă. Și ca să continui evoluția, cum e firesc în cazul oamenilor inteligenți (hăhă), trebuie să te tragi singur de mânecă, să-ți dai singur un imbold (ca să nu zic un șut în fund și două palme) și să faci ceva pentru tine. Chiar dacă profesional ai ajuns undeva, poate nu cineva, dar într-un punct care-ți convine, nu e de ajuns. Niciodată nu e de ajuns.

Vara asta se întâmplă a 13-a (iată, număr cu noroc!) ediție de Biz SMS Camp, din care eu cred că am participat la vreo 6. Cu regret că nu-s mai multe, cu bucurie că sunt și atâtea, sper să mai țină, să mai facem, să mai fim, că nu e rău. Pot să vă spun că am învățat multe din toate edițiile la care am participat, așa cum învăț la toate evenimentele Biz și nu numai, la care particip. Dar vă mai spun, poate nu pentru prima oară, ce simt că-mi priește cel mai mult: zona de networking. Oamenii. Bine, poate și berea :). Dar. Dar. Cel mai mult am apreciat tot ce ține de oameni la evenimentele de profil. Dincolo de prezentări, care tot cu oameni sunt și ele, dincolo de programul evenimentelor, ce se întâmplă între prezentări sau după este, după mine, cel mai important. Și dacă și ce știi să faci cu asta.

Altfel, am învățat și învăț continuu, am cunoscut oameni faini, am amintiri memorabile din taberele Biz, abia aștept și această ediție, sunt ca un Sponge Bob extaziat de fiecare întâlnire, fie vară, fie iarnă.  Toți cei din clubul vesel, toți cei care au venit mai mult decât o dată, știu despre ce vorbesc. Mai mult, numărul mare de participanți, parcă mai mare cu fiecare ediție, dovedește nu doar marketing bun, ci și un interes crescut față de astfel de evenimente.

Vă las cu mai multe detalii despre eveniment aici, și programul, cu tot cu speakeri, aici, din care menționez, pentru că nici nu știți ce pierdeți: Radu Atanasiu – Adjunct Lecturer, Maastricht School of Management Romania (GG, Radu, un veteran al taberelor Biz), Nae Șovăială, Trainer de Debate, Biritish Council (așa om, mai rar, o reală plăcere să-l asculți), Dan Byron, care nu mai are nevoie de nicio prezentare, Victor Kapra, pe care abia aștept să-l revăd, și mulți, mulți alții.

Ne vedem la răcoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *