Start înscrieri pentru Conferința Internațională de Psihotraumatologie!

Începând de astăzi vă puteți procura bilete pentru Conferința Internațională de Psihotraumatologie (CiNPT), ediția 2017! Cea de a patra ediția a CiNPT va avea loc pe 27, 28 și 29 octombrie. Biletele pot fi achiziționate pentru o zi sau pentru două sau respectiv trei zile la alegere.

CiNPT este cel mai mare eveniment dedicat traumei și tratării ei din România, organizat o dată la 2 ani. Ediția din acest an va include prelegeri susținute de 16 specialiști din străinătate, 20 de lectori de renume, iar organizatorii estimează peste 250 de participanți. Evenimentul este organizat de Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT) o dată la doi ani. Temele edițiilor precedente au fost:

2011 – “Dincolo de traumă: resurse și oportunități”

2013 – “Traumă și vindecare într-o comunitate aflată în schimbare”

2015 – “Trauma psihică, între cunoașterea științifică și arta abordării”

Edițiile trecute au avut o audiență de peste 1000 de participanți, au beneficiat de peste 200 de apariții în presă, implicând ajutorul a peste 100 de parteneri.

Cea de-a patra ediţie care va avea loc în octombrie 2017 cuprinde atât secţiuni dedicate specialiştilor în psihologie, psihiatrie, medicină, educație, asistență socială, sesiuni dedicate practicienilor, precum și sesiuni și workshop-uri dedicate publicului larg. Accesul acestora se poate face pe toată durata evenimentului.

Evenimentul este organizat de ISTT pe durata a 3 zile. Biletele pot fi procurate începând de astăzi și puteți opta pentru 1 zi, pentru 2 zile la alegere sau pentru întreg evenimentul. Prima zi va fi dedicată în exclusivitate temei rezilienței (o serie de prezentări marca Resilio) și va beneficia de prezența a 16 speakeri internaționali. De asemenea, evenimentul găzduiește și o serie de workshop-uri în ziua 3.

În primele două zile, conferințele vor avea loc la Hotel Intercontinental, sala Ronda, în timp ce atelierele din ultima zi vor fi susținute la Facultatea de Psihologie și Științele Educației. Mai multe detalii despre teme și vorbitori, precum și rezervări, pot fi obținute de aici.

Despre CiNPT

Conferinţa Internaţională de Psihotraumatologie, aflată la a patra sa ediţie, îşi propune să construiască punţi de legătură stabile, fluide şi stimulative între toate persoanele care îşi doresc să contribuie la însănătoşirea individuală şi socială. CiNPT are loc din doi în doi ani și beneficiază la fiecare ediție de specialişti de marcă din domeniu, din ţară şi din străinătate.

Despre ISTT

Institutul pentru Strudiul și Tratamentul Traumei (ISTT) este o asociație profesională non-profit care oferă ajutor psihologic prin aportul voluntar al specialiștilor săi, tuturor celor care au nevoie. ISTT oferă consiliere psihologică, evaluare, psihoterapie – individual, în cuplu, dar și pentru familie. Din 2010 până în prezent, peste 400 de persoane au primit gratuit suport psihologic din partea ISTT pentru ameliorarea efectelor negative ale experienţelor traumatizante trăite. ISTT promovează cunoștinţele despre traumele psihice și susține cursuri de formare continuă referitoare la psihotraumatologie pentru psihologi, medici, cadre didactice.

ISTT a luat ființă în 2010. Echipa, formată din specialiști psihoterapeuţi şi consilieri psihologici, colaborează în desfăşurarea proiectelor Institutului cu: asistenţi sociali, cadre didactice, personal medical. ISTT reprezintă o echipă de oameni care facilitează întâlniri profesionale între persoane oneste, deschise la explorarea interioară, ghidată uneori de simptomele fizice sau psihologice, inclusiv în zonele puţin conştientizate şi accesibile, așa cum sunt rănile psihice. Odată văzute şi acceptate, rănile se închid, eliberând mai multă energie şi claritate în viaţa noastră. Această interacțiune creează o bază solidă şi hrănitoare de colaborare şi evoluţie pe toate planurile şi între persoane diferite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *