5 lucruri cu care am plecat de la Webstock 2017

Pe scurt, 5 lucruri dintre multe altele care au contat, după Webstock 2017:

  1. Am avut dreptate, s-a dovedit încă o dată că este cel mai mare eveniment de social media organizat la noi. Atâta lume câtă am văzut anul acesta, nu am văzut la Webstock de când merg la eveniment, și o fac de câțiva ani buni. Bloggeri, antreprenori, specialiști din agenții și companii, influenceri – oameni care, indiferent de domeniul lor de activitate, sunt pasionați de tot ceea ce înseamnă online, toți au fost la Webstock anul acesta. Foarte mulți oameni noi, care se aflau pentru prima oară la eveniment. Asta dovedește interesul ridicat și sper să nu dezamăgească pe viitor, nici ei, nici organizatorii.
  2. S-au reîntors la eveniment greii din online, chiar dacă nu-s în număr mare. Nu zic, au fost și alte ediții grele, dar nume ca al lui Dragoș Stanca eu văd mai rar pe agenda evenimentelor. Dacă nu vorbim de ICEEFest, desigur. 🙂
  3. Foarte bune prezentările din prima sesiune, mai ales dacă compar cu edițiile trecute. Cu toții au ținut ștafeta sus, iar mie cei mai mult mi-au plăcut cei de la MApN, care au explicat cum fac ei social media cu cele aproximativ 83 de pagini de facebook pe care le gestionează, cu targetul căruia li se adresează, cu structura pe care funcționează și cu o mulțime de alte obstacole în jur. Bravo lor, mă declar impresionată, check this video also, l-au prezentat la eveniment și m-a făcut puțin să zâmbesc.
  4. Foarte bune și sesiunile de conferință și debate de după. Asta nu mă miră, dacă stau să compar cu edițiile trecute, această parte a evenimentului a fost mereu la mare căutare. Mă bucur doar să văd că și de data asta au mers cum trebuie. Sper să fi învățat cu toții câte ceva din această mare întâlnire numită Webstock, căci, vorba aia, atâția profesioniști adunați la un loc nu pățești decât o dată pe an.
  5. E drept că poate mai sunt lucruri de pus la punct pe zona de structură/criterii/jurizare/premii, dar e și firesc, pentru că evenimentul se schimbă de la an la an, nu ai cum să previi totul. Sunt sigură că niște concluzii au fost trase și niște lecții au fost învățate, știu sigur că echipa celor de la Evensys va lua și de data asta feedback-ul în seamă și vom avea parte anul viitor de un Webstock aniversar pe cinste.

Acestea fiind spuse, celor care nu ați reușit să ajungeți, vă recomand să treceți prin prezentări, găsiți aici înregistrarea evenimentului, și nu în ultimul rând, celor ce ați ajuns și vi s-a părut în fel și chip, bun sau rău, dați un feedback relevant aici. Mai găsiți niște idei cu care eu am rezonat și la Hoinaru.

Ne revedem anul viitor.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *