Mega Mall găzduiește „Portret de Femeie”, ediția 2018

Dacă nu știai ce să faci între 8 și 15 martie, iată o soluție: poți merge la Mega Mall la o nouă ediție a Portret de Femeie! Bine, poate n-ar strica să-ți rezervi loc pentru ediția din 2019 :), pentru că în 2018 nu cred să mai fie locuri disponibile, decât dacă nu cumva se va organiza o ediție specială, extra everything (aveți mai jos niște date de contact, poate-poate). Ca de obicei, ședințele foto din seria Portretelor (de Femeie, de Copil, de Familie, de Școlar etc) sunt extrem de căutate. Anul acesta, ediția Portret de Femeie va avea loc la Mega Mall. Am fost săptămâna trecută la un mic preview și tare fain a fost, abia aștept să văd rezultatele!

„Deschiderea proiectului va avea loc joi, pe 8 Martie, de Ziua Internațională a Femeii, începând cu ora 16:00, la Nivelul 2 al centrului comercial, în incinta Trickshot Mega Mall. Fotografiile vor fi realizate de Cristian Șuțu, co-fondator Foto Union și creatorul conceptului ”Portret de Femeie”. Cristian susține ideea că fotografiile fizice au capacitatea de a spune mai bine povești și le invită pe femei să participe la această ședință foto, garantându-le că se vor regăsi în fotografii atât acum, cât și peste 50 de ani.

Aflat la cea de-a opta ediție, „Portret de Femeie” este un eveniment de fotografie publică, menit să evidențieze latura feminină a fiecărei participante. Dovadă stau chiar fotografiile realizate în ediția precedentă a acestui eveniment.

În timpul acestui maraton de opt zile, fiecare femeie care se înscrie va primi cadou o ședință foto profesională și un portret original Foto Union. Fotografiile vor fi editate la cel mai înalt nivel de profesionalism. Ședințele foto individuale durează aproximativ 10 minute, iar fotografiile vor fi livrate în zilele următoare pe adresele de e-mail comunicate.

Înscrierile la acest eveniment se fac la numărul de telefon 0762.293.966 (Claudia Brașoveanu). Participantele sunt invitate să își aleagă un interval orar în perioada 8-15 martie 2018, între orele 16.00 și 21.00.”

Comunicat de presă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *