Copilul meu este un procent de 78%. Al tău? Tehnologia, prieten sau inamic al copilului meu? Webstock is coming! Valuri de bine Paul Brumell, Ambasadorul britanic în România, la Balul Britanic 2018 5 motive pentru care merg la FITS Povești și dans britanic la FITS 2018 Dans contemporan la FITS 2018 25 de ani de FITS Prinți, prințese și magie, la o nouă ediție a Balului Britanic! Cafeaua dimineților mele PR Forum 2018, ediția a XII-a Mega Mall găzduiește „Portret de Femeie”, ediția 2018 Social Media Summit 2018 Influența tehnologiilor moderne asupra copiilor 10 motive pentru care aș opta oricând pentru o periuță electrică (P) Trenduri pe piața muncii: remote workers O nouă „Șansă la Viitor” Future of media 2017 Cum se naște motivarea și învățarea 5 zile maraton: Zilele Biz Tu cât de des îți duci pisica la doctor? Studio fără frontiere la Paris Suferințele și rănile psihice nu au vârstă Top PR România 2017 Profită de bilete la preț redus pentru CiNPT! 5 lucruri cu care am plecat de la Webstock 2017 Sfaturi de siguranță de la PEGAS DogFest, cel mai așteptat eveniment dedicat câinilor Fii Bine cu Tine ÎN CUPLU! Unde se duc jucăriile când se duc? Start înscrieri pentru Conferința Internațională de Psihotraumatologie! Webstock Awards: propune personalitatea online a anului 2017! De vizitat: Cabana Moților de la Mărișel De vizitat: Cetatea Rupea De vizitat: barajul de la Tarnița Psihotrauma.ro devine ISTT.ro Webstockro la a zecea ediție Fenomenul BizSMSCamp Să fie #kebunie! Swimathon 2017, ediția a 5-a Biz SMS Camp, la a 13 ediție Un altfel de concept de educație creativă O călătorie de poveste 3 momente, #FITS2017 Cea de a șasea ediție a Balului Britanic, la final Record de vânzări pentru #FITS2017 Opera Comica pentru Copii, Jo, Drum Cafe și Cvartetul Anima – printre vedetele Balului Britanic de la București! WISE TRUMPETS: HARRY POTTER ȘI PIATRA FILOZOFALĂ™ – ÎN CONCERT! Secretul tău? Primul musical al trupei Vunk! Balul Britanic, ediția a VI-a, la începutul lunii iunie! Laureaţii galei de excelenţă Valori de România 2017 Are you checking your mobile activity? Cyber criminals do. Cum am ajuns să fac freelancing Prima expoziție interactivă de tablouri 3D din România Cu inima la teatru Voi avea pisic, ce să fac cu el? Când ai trimis ultima oară o carte poștală? PR Forum 2017 8 bariere care stau în calea dezvoltării angajaților Marketing și neuromarketing Cât de util(izat) este LinkedIn în România? Despre influencerii de (pe) Facebook Dr. Laura Markham, pe 13 mai, la București Pisici, pisicari și samsari Social media, cartofi prăjiți și mărțișoare Când bloggerii întreabă, avocații răspund Am întrebat 100 de români… Testimonial: Social Media Snow Camp 2016 Profiling pe Facebook  PR & WEB, ediția 2016 15 ani de business Du-mă mai departe! Webstock 2016, 30 septembrie De ce merg la Webstock și anul acesta Cea mai mare competiție de strângere de fonduri prin înot din Capitală Mindfulness la masă Lin store natural artizanal O definiție, un studiu, un carcinom Fenomenul pediculozei și percepțiile din jurul lui Fashion, premii și trenduri Digital Divas 2016 Laureaţii galei de excelenţă Valori de România Recomandare de timp frumos Profesioniști în marketing Cum a fost la Biz Innovation Forum Bucharest Street Festival Biz Innovation Forum 2016 AND Antreprenor, ediția a doua V for Vintage, ediția a 16-a România zâmbește în continuare Despre Alchimie, cu Marius Matache Se caută superscrieri! Școala Flanco, martie 2016 Eat On. Play On! Casa Eliad #colectiv Leadership in communication Înainte de primul interviu Artă și design Anniversaire la Galeria Galateca

Cafeaua dimineților mele

About

Să tot fie mai bine de un an de zile de când am început, pentru prima oară în cele 18 primăveri ale mele, să beau cafeaua fără niciun strop de zahăr. Cam atunci am început să descopăr și gustul ei, al cafelei, și să pricep că nu este deloc un suc, cum mi se părea înainte. Am început să tratez cafeaua ca pe un partener de nădejde, cu gusturi, feluri și chipuri diferite. Azi are miros și gust de vanilie, mâine poate fi o aromă de caramel. Poimâine, va fi un energizant puternic, iar poate spre sfârșit de săptămână, va avea un iz special, irlandez. Alteori e pur și simplu așa cum mi-o amintesc dintr-o altă viață.

Tot de mai bine de un an, am constatat că nu beau cafea ca să mă trezesc, cam cum fac 78% din băutorii de cafea. Nu e un moft, dar poate fi o nevoie împlinită. E cafeaua băută cu un necunoscut sau cu prietenii. E cafeaua băută cu mine sau cafeaua în doi. E cafeaua caldă într-o zi friguroasă și ploioasă. E cafeaua cu secrete și zâmbete pline de înțeles de dimineață.

Acuma, nu întâmplător mai sus sunt niște link-uri. Fără să fie un advertorial, fac trimitere explicită către un anumit tip și provider de cafea, care mi-a fost alături în ultimul an și jumătate. Pentru că mă știți, așa sunt eu mai norocoasă, tot așa bine s-a nimerit să mi se pună în brațe și în viață, cafeaua de la Klient. Preferatele mele sunt cele de mai sus, cu arome diverse (vanilie, caramel, irish, dar și ediția limitată Costa Rica sau cea clasică). Mai trebuie să știți că veți avea nevoie și de un espresor, eu îl am pe acesta. Nu în ultimul rând, nu ignorați ceaiurile, vi-l recomand pe cel de mentă. Ah, și biscuții, biscuții, biscuiții… En fin, nu mai lungesc, aveți aici toate sortimentele.

Estimp, da, ați ghicit, scriu acest articol în timp ce beau o cafea, iar săptămâna asta ca să fiu trendy, e rândul celei irish. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

©2016, Luminița Malanca