Lin store natural artizanal

Mă știți doar, nu recomand des lucruri. Dar m-am întâlnit cu acest magazine online de lucruri frumoase și, generoasă din fire, am zis să nu țin doar pentru mine. În plus, m-am „lovit” de câteva dintre produsele lor înviața reală și am fost impresionată plăcut din punct de vedere calitate. De fapt, raportul calitate-preț, mai ales ținând cont de faptul că vorbim delucruri handmade, este unul foarte bun

De ce Lin?

„Din pasiune pentru meșteșug și din dragoste pentru materialele naturale s-a născut Lin. Din dorința de a da meștesugurilor vechi șansa de a spune povești noi s-a conturat acest loc în care oameni pasionați de munca lor lucrează manual fiecare obiect în spiritul brandului Lin.

Toate produsele sunt lucrate manual din materiale naturale. Unele dintre ele pastrează formele tradiționale, altele împrumută elemente din designul contemporan tocmai pentru a-și putea spune povestile mai departe.”

Produse

Produse din lână, in, ceramică, lemn, produse de îngrijire personal (săpun cu argilă, doar un exemplu). Mie personal îmi plac foarte multprodusele lor din ceramic, modele sunt aparte și apreciez tare mult faptul că sunt handmade, îmi imaginez că nu este tocmai ușor.

ceramica 2

Dacă vreți să suțineți artizanatul românesc, dacă vă plac obiectele unicat sau dacă pur și simlu sunteți în pană de idei, îi găsiți pe facebook și desigur, pe website. Și, foarte interesant de citit: cum se face.

Spor la cumpărături!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *