Webstock 2016, 30 septembrie

Îmi pare rău că nu pot ajunge de data aceasta, conjuncturi apărute last minute, dar vă las vouă mai multe informații, ca să vedeți că merită. Aștept impresiile voastre după, sunt convinsă că nu veți regreta.

Cea de-a noua ediție a Webstock este organizată în două sesiuni axate pe temele: My Story și The Present is Visual și în 6 conferințe paralele, gândite să se desfășoare fie sub forma unor discuții libere, fie a unor prezentări susținute de speakeri. Temele acestor micro-evenimente care vor avea loc în paralel, după-amiaza, sunt: Pro Blogging, How to Vlog, New Social Media, New Ideas for Marketers, Lessons of Innovation și Online Communication.

Aceste sesiuni sunt propuse de organizatori pentru a răspunde întrebărilor legate de ultimele noutăți din online și social media, pentru a aduce în prim-plan tendințele actuale și modul în care va evolua comunicarea în mediul virtual. Programul de anul acesta reunește speakeri din domenii diverse, profesioniști care au împins limitele, au ridicat standardele și s-au poziționat ca lideri în ariile lor de activitate.

Speakeri recunoscuți la #webstockro

Evenimentul de anul acesta se anunță a fi unul extraordinar în primul rând oamenii pe care îi reunește în calitate de vorbitori. Printre acestia, se numără: Marian Godina; Alexandru Tomescu; Adi Hadean; Dana Rogoz; Sorin Onisor; Matei Dima; Bianca Adam; Costin Cocioaba; Irina Alexandru;  Geanina Staicu-Avram; Lucian Mindruta; Vlad Petreanu. Lista completă a vorbitorilor este disponibilă pe www.webstock.ro.

Studiu: Snapchat

Pe 30 septembrie, iSense Solutions va prezenta, prin intermediul lui Andrei Canda – Managing Partner, un studiu realizat în exclusivitate pentru Webstock despre Snapchat, aplicația care înregistrează cea mai mare creștere la nivel mondial. Care este rolul acestei aplicații, care este impactul ei asupra pieței din România, cum poate fi folosită ca instrument de promovare și ce viitor are în rândul utilizatorilor români sunt câteva dintre punctele centrale ale cercetării.

Gala Webstock Awards

Pe 30 septembrie, începând cu ora 19:00, va avea loc și cea de-a noua ediție a Galei Webstock Awards, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte din online-ul românesc realizate în ultimul an. De asemenea, va fi anuntață și Personalitatea Online a Anului, acea persoană care s-a remarcat prin proiectele sale pe Internet, dar și în offline, care și-a construit o comunitate puternică și care are un impact vizibil asupra urmăritorilor săi.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone, in parteneriat cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald’s, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.

Mai multe detalii la click pe poza de mai jos.

webstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *