De vizitat: Cetatea Rupea De vizitat: barajul de la Tarnița Psihotrauma.ro devine ISTT.ro Webstockro la a zecea ediție Fenomenul BizSMSCamp Să fie #kebunie! Swimathon 2017, ediția a 5-a Biz SMS Camp, la a 13 ediție Un altfel de concept de educație creativă O călătorie de poveste 3 momente, #FITS2017 Cea de a șasea ediție a Balului Britanic, la final Record de vânzări pentru #FITS2017 Opera Comica pentru Copii, Jo, Drum Cafe și Cvartetul Anima – printre vedetele Balului Britanic de la București! WISE TRUMPETS: HARRY POTTER ȘI PIATRA FILOZOFALĂ™ – ÎN CONCERT! Secretul tău? Primul musical al trupei Vunk! Balul Britanic, ediția a VI-a, la începutul lunii iunie! Laureaţii galei de excelenţă Valori de România 2017 Are you checking your mobile activity? Cyber criminals do. Cum am ajuns să fac freelancing Prima expoziție interactivă de tablouri 3D din România Cu inima la teatru Voi avea pisic, ce să fac cu el? Când ai trimis ultima oară o carte poștală? PR Forum 2017 8 bariere care stau în calea dezvoltării angajaților Marketing și neuromarketing Cât de util(izat) este LinkedIn în România? Despre influencerii de (pe) Facebook Dr. Laura Markham, pe 13 mai, la București Pisici, pisicari și samsari Social media, cartofi prăjiți și mărțișoare Când bloggerii întreabă, avocații răspund Am întrebat 100 de români… Testimonial: Social Media Snow Camp 2016 Profiling pe Facebook  PR & WEB, ediția 2016 15 ani de business Du-mă mai departe! Webstock 2016, 30 septembrie De ce merg la Webstock și anul acesta Cea mai mare competiție de strângere de fonduri prin înot din Capitală Mindfulness la masă Lin store natural artizanal O definiție, un studiu, un carcinom Fenomenul pediculozei și percepțiile din jurul lui Fashion, premii și trenduri Digital Divas 2016 Laureaţii galei de excelenţă Valori de România Recomandare de timp frumos Profesioniști în marketing Cum a fost la Biz Innovation Forum Bucharest Street Festival Biz Innovation Forum 2016 AND Antreprenor, ediția a doua V for Vintage, ediția a 16-a România zâmbește în continuare Despre Alchimie, cu Marius Matache Se caută superscrieri! Școala Flanco, martie 2016 Eat On. Play On! Casa Eliad #colectiv Leadership in communication Înainte de primul interviu Artă și design Anniversaire la Galeria Galateca

Să fie #kebunie!

About

Și a fost, pe 30 iunie, când s-a lansat oficial noul restaurant Condimental de Calif. N-au mai contat cele peste 35 de grade, Calif s-a reinventat, este acum condimentat și, desigur, la fel de gustos. Apăsați cu încredere CTRL+ALT+DIL și veți descoperi ceva… mai bun, ni s-a zis. Proaspăt. Inovativ. Un Dil și încă ceva, ni s-a mai spus. Poate un Kebab. Sau un KEBUN, vedeta serii din 30 iunie, vedeta de la Condimental de Calif. Altfel spus, Kebun este un kebab reinventat, ambalat într-o cutie, numai bun de luat acasă sau la birou sau de servit on the spot.

Așadar, prieteni, repetați după mine: ce găsim la Condimental de Calif? Mâncare foarte bună, din ingrediente proaspete, într-un regim de servire rapidă: Kebun de vită, Kebun de pui și Kebun de falafel, toate în 9 variante și diferite combinații cu orez, tahina, rodii și pătrunjel, cu cartofi, maioneză și castraveți murați – preferatul meu, cel de pui – și cu hummus, tahina și tabouleh). Repetăm din nou: inovație, prospețime, servire rapidă.

„Kebun este în principiu un kebab reorientat. Nu am luat ingredientele dintr-un kebab și le-am pus într-o cutie! Am testat (îndelung) pentru a găsi exact gustul care… de fapt era un gust pe care urma să-l construim din aproape în aproape. Kebun este o gustare, dar poate fi un prânz ușor sau o cină sățioasă și este… unic. Pentru asta am rescris regulile fast-food: am eliminat complet prăjirea în baie de ulei. Cartofii arată la fel de rumeni, dar sunt copți cu un strop de ulei în cuptoare ce înglobează tehnologie de ultimă oră. Chifteluțele de falafel sunt crocante și aurii, iar miezul moale, de un verde crud garantează că produsul își păstrează proprietățile nutrivite. Și falafelul este tratat (bine) în aceleași cuptoare, iar orezul este preparat la abur.”, ne spun cei de la Condimental de Calif.

Dincolo de asta, la Calif, fiel el Condimental sau nu, găsim multă muncă și pasiune. Găsim implicare și asta se vede din evoluția acestui business frumos. Știți, desigur, că mai sunt 2 restaurante Calif în București (Calif Militari și Calif Iancului), iar deschiderea celui de-al treilea nu face decât să confirme treaba bună pe care o fac. Intrați, așadar, și la Condimental de Calif, sunt toate bune: www.kebun.ro sau strada Bucur nr 18 (intersecție bd. Mărășești cu Splaiul Unirii).

Nu în ultimul rând, o informație de ultimă oră, extrem, dar extrem de importantă: toată luna iulie ai undă verde la un desert din partea Condimental de Calif. Tot ce trebuie să faci este să spui parola în momentul în care ajungi la casă. Parola este cât se poate de simplă: #maipotșidesert.

#kebunia continuă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

©2016, Luminița Malanca