Leadership in communication

pr forum 2016

A zecea editie PR Forum va avea loc pe 22 – 23 martie 2016 la JW Marriott Bucharest Grand Hotel. Această a zecea ediție are ca temă principală Leadership-ul în comunicare.

Evenimentul se adresează practicienilor și specialiștilor în relații publice și comunicare ce doresc să afle mai multe despre domeniu și despre transformările acestei industrii. Mai mult decât atât însă, numărul zece reprezintă o nevoie. O nevoie a pieței de a înțelege, de a se înțelege, de a cunoaște și de a recunoaște. Care sunt tendințele, oportunitățile, dar și provocările industriei de PR, aflați pe 22 și respective 23 martie, la PR Forum 2016.

Agenda conferinței pentru ziua de 22 martie este disponibilă aici, vă invit să o răsfoți, veți găsi vorbitori de-o seamă, nu doar de pe plan local. A doua zi, pe 23 martie, aveți ocazia să participați la PR Academy, la unul dintre workshop-urile intensive sustinuțe de cele mai renumite agenții de comunicare. Cursurile sunt gândite în module de “jumatate de zi” și puteți alege doua cursuri succesive din cele cinci pregătite la această ediție. Structura întreagă este aici.

Ne vedem acolo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *