Cafeaua dimineților mele

Să tot fie mai bine de un an de zile de când am început, pentru prima oară în cele 18 primăveri ale mele, să beau cafeaua fără niciun strop de zahăr. Cam atunci am început să descopăr și gustul ei, al cafelei, și să pricep că nu este deloc un suc, cum mi se părea înainte. Am început să tratez cafeaua ca pe un partener de nădejde, cu gusturi, feluri și chipuri diferite. Azi are miros și gust de vanilie, mâine poate fi o aromă de caramel. Poimâine, va fi un energizant puternic, iar poate spre sfârșit de săptămână, va avea un iz special, irlandez. Alteori e pur și simplu așa cum mi-o amintesc dintr-o altă viață.

Tot de mai bine de un an, am constatat că nu beau cafea ca să mă trezesc, cam cum fac 78% din băutorii de cafea. Nu e un moft, dar poate fi o nevoie împlinită. E cafeaua băută cu un necunoscut sau cu prietenii. E cafeaua băută cu mine sau cafeaua în doi. E cafeaua caldă într-o zi friguroasă și ploioasă. E cafeaua cu secrete și zâmbete pline de înțeles de dimineață.

Acuma, nu întâmplător mai sus sunt niște link-uri. Fără să fie un advertorial, fac trimitere explicită către un anumit tip și provider de cafea, care mi-a fost alături în ultimul an și jumătate. Pentru că mă știți, așa sunt eu mai norocoasă, tot așa bine s-a nimerit să mi se pună în brațe și în viață, cafeaua de la Klient. Preferatele mele sunt cele de mai sus, cu arome diverse (vanilie, caramel, irish, dar și ediția limitată Costa Rica sau cea clasică). Mai trebuie să știți că veți avea nevoie și de un espresor, eu îl am pe acesta. Nu în ultimul rând, nu ignorați ceaiurile, vi-l recomand pe cel de mentă. Ah, și biscuții, biscuții, biscuiții… En fin, nu mai lungesc, aveți aici toate sortimentele.

Estimp, da, ați ghicit, scriu acest articol în timp ce beau o cafea, iar săptămâna asta ca să fiu trendy, e rândul celei irish. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *