Valuri de bine

Se întâmplă și anul acesta Swimathon București, despre care cred că v-am mai scris câte ceva în trecut. Mă bucură faptul că se menține acest proiect, e așa un vibe bun să vezi că România poate și vrea să facă fapte bune, atunci când de cele mai multe ori pare totul fără speranță. Până la urmă, dacă nu ne ajutăm între noi, nu știu sincer cine o va face.

Pentru cei care nu știu încă despre ce e vorba…

Swimathon București este un mecanism care a luat ființă prin intermediul Fundației Comunitare București, prin care comunitatea se întâlneşte, interacţionează şi se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante. Organizaţiile sau grupurile de iniţiativă înscriu proiecte din comunitatea locală, companiile şi înotătorii aleg pentru ce se implică, iar susţinătorii donează.

Sursa foto: Fundația Comunitară București

Încă mai e timp să donați, evenimentul va avea loc pe 30 iunie. Aveți aici descrierea proiectelor, nu știu către care să vă îndrept mai bine. Dacă aș avea o mare putere, aș sprijini toate proiectele, dar până la urmă pas cu pas, poate chiar vom reuși să le sprijinim pe toate, măcar cu puțin, care nici nu știți cât de mult contează. Așadar, donați!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *