Cum a fost la Biz Innovation Forum

biz 2

Pe 6 aprilie am avut parte de o nouă experiență aparte, așa cum numai cei de la Biz pot să ofere. Pe 6 aprilie a avut loc Biz Innovation Forum, cred că e a doua ediție la care particip, dar pot să văd foarte clar evoluția de la o ediție la alta.

Tema centrală a acestei ediții a fost inovația în lumea unei sharing economy (economia colaborativă). Dintre speakeri, cel mai mult mi-a plăcut de Kalle Palling, Chairman, European Union Affairs Committee Estonia. Mi s-a părut că vede poza de ansamblu, mi s-a părut că stăpânește zone care ies din sfera țării din care vine și că modelul propus de el poate fi aplicat, măcar partial, și în alte țări.

Economia colaborativă, care presupune partajarea resurselor pentru folosirea lor mai eficientă, a existat dintotdeauna sub diverse forme, dar a căpătat acum o altă formă, bazată pe tehnologie şi pe conectivitate, care o face scalabila, transparentă şi cu un potenţial major de a aduce valoare adăugată tuturor, indiferent că vorbim de startup-uri, consumatori, oraşe sau economii locale.

Viitorul aparţine companiilor flexibile, capabile să se adapteze rapid la schimbări şi să găsească mereu mijloace noi de a veni în întâmpinarea nevoilor consumatorului.

Cum spuneam, evenimentul a fost organizat de Biz, prima revista de afaceri din România, un produs premium care de 16 ani reinventează piața revistelor prin informatii relevante, design, inovatie si atitudine.

Biz este brandul care reuneste o puternica comunitate de oameni de afaceri, atat online, cat si offline. Redactia s-a impus prin realizarea unor importante studii si topuri in parteneriat cu agentii de research, pe cele mai importante domenii de activitate din Romania: Top 50 companii performante, Anuarul Directorilor de Marketing, Top 20 companii IT pentru care merita sa lucrezi, Topul Agentiilor de PR din Romania, Brand Ro sau BizTech.

Acestea fiind spuse, aștept cu interes următoarele ediții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *