Webstock Awards: propune personalitatea online a anului 2017!

Pe 29 septembrie ne revedem la Webstock, cea de a zecea ediție. Între timp, află că s-a dat startul nominalizarilor pentru personalitatea online a anului. Daca știi o persoana care ți-a atras atenția în mod deosebit anul acesta, poți face și tu o propunere aici. Iar dacă încă nu ai primit invitație, poți solicita una printr-un click pe pagina evenimentului.

Reamintesc pentru cei care nu știu despre ce e vorba, deși mă cam îndoiesc de asta, că Webstock este cel mai mare eveniment de Social Media din România, primul ca dimensiune din industrie și printre primele din această zonă. Evenimentul a ajuns la cea de a zecea ediție, ceea ce mă bucură, pentru că asta dovedește nu doar interesul pentru această nișă în România, cât și calitatea evenimentului, care crește de la an la an.

Structură

Conferințe și micro-conferințe – specialiști din mediul online, studii de caz, subiecte de actualitate, trenduri, prezentări, discuții aplicate, de la unii dintre cei mai tari lideri de opinie din industrie, clienți, agenții, bloggeri deopotrivă.

Webstock Awards – ocazia de a oferi recunoaștere unora dintre cele mai inedite și creative proiecte din mediul online, lansate în ultimul an în România. Știu foarte mulți oameni care au devenit cunoscuți în urma unui premiu în cadrul acestei competiții. Apropos de care, se pot înscrie proiecte până pe 8 septembrie, urmând ca pe 12 septembrie să aflăm deja nominalizările. Propunerile de proiecte sunt gratuite și pot fi anunțate de orice persoană (autor sau utilizator), prin completarea online a formularului disponibil. Mai apoi, nominalizarea este făcută de organizator pe baza propunerilor primite, numai dacă acestea se încadrează în categorie și respectă cerințele. Un proiect poate fi propus la o singură categorie din concurs.

Webstock Gala – în cadrul căreia se vor decerna premiile despre care vă spuneam mai sus.

Evenimentul se adresează în special bloggerilor și vloggerilor, influencerilor din zona de online, tuturor celor ce lucrează în digital sau social media, dar și specialiștilor în comunicare sau PR. Dintre vorbitorii de anul acesta, i-am notat pe: Vlad Petreanu, Paula Herlo, Adrian Hădean, George Buhnici, Vali Petcu, Marian Godină, Lucian Mândruță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *