Social Media Summit 2018

Săptămâna trecută, pe 28 februarie, a avut loc încă o ediție a Social Media Summit, un eveniment organizat de Revista Biz. Social Media Summit București este deja un eveniment de renume care prezintă strategiile eficiente de promovare în rețelele sociale și reunește cei mai influenți oameni din online și comunicare. Evenimentul se adresează specialiștilor în comunicare din companii și agenții de PR, oamenilor de marketing și vânzări, dar și bloggerilor.

Dacă sunteți ca mine și nu ați reușit să ajungeți și până vor fi disponibile și prezentările online, aveți aici un live de la eveniment. În piață se aude că a fost un real succes, peste 200 de specialiști în comunicare din companii și agenții de PR, oameni de marketing și vânzări, dar și bloggeri, fiind prezenți la eveniment.

Printre noutăți

În cadrul evenimentului a fost lansat Digital Report 2018. Raportul prezintă o radiografie complexă a industriei de digital din România, cu analize despre tendințele și evoluțiile pieței de digital si opinii ale specialiștilor. Raportul include un top 50 al vloggerilor români, precum și date detaliate despre blogosfera din România: bloguri generaliste, bloguri de fashion & beauty, bloguri culinare, bloguri de tehnologie, bloguri de turism, bloguri despre relații de cuplu, bloguri de sport și stil de viață sănătos, bloguri de design, bloguri de cinema, bloguri de cultură, bloguri de lifestyle.
Top 30 conturi de Instagram.Digital Report poate fi comandat atât în format tipărit, cât și sub forma unui pdf aici.

Digital Report este realizat cu sprijinul Zelist Monitor și Screen Native si prezinta profilurile a peste 30 de agenții digitale (informații despre servicii oferite, echipă, management, acționariat, portofoliu de clienții, campanii dezvoltate, premii).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *