Cea de a șasea ediție a Balului Britanic, la final

Vineri a avut loc cea de a șasea ediție a Balului Britanic la București. Evenimentul, organizat de International House și divizia English Kids Academy s-a bucurat și de această dată de un real succes, adunând la un loc aproape 600 de participanți: părinți, copii, parteneri media, sponsori, artiști.

Au fost momente de sărbătoare, însoțite de multă veselie și voie bună, de premii, toate sub umbrela unui eveniment la final de an școlar, care răsplătește elevii pentru toată munca depusă de-a lungul anului. Elevii English Kids Academy din clasele II – XII şi elevii premiaţi în cadrul concursului gratuit de engleză Fonix și-au primit premiile și au sărbătorit purtând costume de epocă, bucurându-se de surprize și concerte. Mai mult decât atât, pe baza achitarii taxei de participare, toți copiii au intrat în tragerea la sorți pentru a câștiga o tabără „coolturală” oferită de Bookland.

Balul Britanic, aflat anul acesta la ediția a șasea, este un eveniment educațional și cultural de elită, în cadrul căruia copiii primesc premii educaționale și au parte de o experiență de neuitat cu o mulțime de surprize. Mai mult decât atât, acest demers susține educația și procesul de învățare al copiilor, un pas atât de important în dezvoltarea lor armonioasă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *